Lasercombat

Lasercombat;  battle met je collega's zonder blauwe plekken!

Verscholen in de bosjes of achter een boom kijkt u over het speelveld. Waar bevinden de anderen zich hoe gaat u de missie volbrengen? Iedereen staat klaar om te gaan en de spanning stijgt. Dan begint het spel en probeer je samen met je team de missie te volbrengen. Lasercombat is een spannend teamuitje dat je kan spelen met onbeperkte munitie en zonder blauwe plekken i.t.t. bijvoorbeeld paintball! 

We ontvangen u graag op ons speelterrein in  Amersfoort maar uiteraard zijn eigen locaties in overleg ook mogelijk. Wilt u de activiteit inzetten als een leuke vergaderbreak of als kleine activiteit voor een gezellig diner? Dat kan de speeltijd kunt u zelf bepalen. 

Deze outdoor variant van lasergamen is uiteraard ook zeer geschikt om te spelen met een familiedag of een vrijgezellenfeest. 

Prijs, Locatie en spelduur

1 uur minimaal 10 personen € 175,-  extra deelnemers  € 17,50 per persoon
2 uur minimaal 10 personen € 250,-  extra deelnemers  € 25,00 per persoon
3 uur minimaal 10 personen € 325,-  extra deelnemers  € 32,50 per persoon
4 uur minimaal 10 personen € 400,-  extra deelnemers  € 40,00 per persoon

Locatie: Amersfoort (andere locaties zijn in overleg) 
Geschikt voor buiten
Duur programma: van 1 tot 4 uur

 

Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 personen maar basistarief blijft gelden
Trek oude kleren en stevige schoenen aan, geen slippers of open schoenen
Overall tegen meerprijs te huur voor € 2,50 per stuk
Buitensportverzekering van € 1,- per persoon is verplicht
Wilt u lasercombat op een eigen locatie spelen, dan kan dat uiteraard ook. Wij maken graag een offerte voor u om op uw locatie dit spel te spelen.

 

Offerte

Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel 033-4690667
Andere locaties zijn op aanvraag. Wij bieden u de mogelijkheid om bij boeking meteen een annuleringsverzekering af te sluiten. Voor meer informatie klik hier!


         

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor