Suppen

Stand Up Paddeling is een vorm van surfen waarbij u op een surfboard staat en u zelf met een peddel vooruit beweegt. Bang om te vallen hoeft u niet te zijn!

De boards zijn namelijk zo stabiel dat het zelfs lastig is om te vallen. Naast een board en een peddel ontvangt u van ons een zwemvest. Dit laatste is verplicht.

U kunt het suppen in meerdere varianten beleven:

 

De grachten van Amersfoort
Ervaar het standup paddling onder begeleiding van een instructeur. In de grachten van Amersfoort leren wij u de technieken en als we die door hebben gaan we al peddelend genieten van de stad! We zullen niet de hele ronde door de grachten kunnen maken. Dit is alleen weggelegd voor geoefende suppers!

Suppen op de Laak bij Vathorst / Bunschoten:
Ontdek de polder tussen Amersfoort en Bunschoten per sup. Dit kan op basis van verhuur of begeleid. Er is veel mogelijk.

Starttarief voor 10 personen € 180,-
Extra personen € 18,- per persoon
Locatie: Amersfoort, andere locaties op aanvraag
Geschikt voor buiten
Duur programma: 1 of 2 uur

 

Bootcamp
Suppen is een hele goede workout voor het kweken van spieren. Tijdens de sup bootcamp gaat u krachtoefeningen en suppen combineren. Het intensief peddelen tijdens het suppen zorgt alleen al voor een stevige workout. Dus helemaal in combinatie met krachtoefeningen. Deze oefeningen doet u op het land, in het water en op uw board. Denkt u maar eens aan opdrukken, sit-ups en andere klassieke oefeningen. Deze oefeningen worden een stuk leuker op het board.

Starttarief voor 10 personen € 250,-
Extra personen € 25,- per persoon
Locatie: Amersfoort, andere locaties op aanvraag
Geschikt voor buiten
Duur programma: 1 of 2 uur

 

Verhuur sups
U kunt bij ons ook losse sups inclusief peddel en zwemvest huren.
Prijs: € 10,- per set per uur

 

Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 personen maar basistarief blijft gelden
Trek sportieve kleding en schoenen aan die nat mogen worden, geen slippers.
Wilt u dit programma op een eigen locatie, dan kan dat uiteraard ook. Wij maken graag een offerte voor u om deze activiteit bij u te organiseren.
Buitensportverzekering € 1,- per persoon (verplicht)
LET OP: Zwemdiploma verplicht!
Prijs is inclusief peddel en zwemvest

 

Offerte

Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel 033-4690667
Andere locaties zijn op aanvraag. Wij bieden u de mogelijkheid om bij boeking meteen een annuleringsverzekering af te sluiten. Voor meer informatie klik hier!

 

     

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor