Nachtoriëntatie

Laat in de avonduurtjes worden jullie verzocht u te begeven naar de afgesproken locatie. Hier staat een instructeur op jullie te wachten. Gewapend met een hoofdlamp, een GPS gaan jullie op pad!

De groep wordt onderverdeeld in kleine groepjes. Deze gaan met gps en hoofdlamp op zoek naar diverse punten in de omgeving. Op elk punt ligt een code welke de groepen moeten pakken en mee terug nemen naar de basis. Hier krijgt men een aanwijzing voor de volgende oriëntatie totdat alle codes zijn verzameld.  Een extra barrière tijdens de oriëntatie is dat u niet gezien mag worden door de andere teams. Lukt ze dat dan krijgen ze extra punten of aanwijzingen. Lukt het uw team om een ander team te spotten dan is de beloning uiteraard voor jullie! Het is een leuk strategisch spel in het donker, waarbij u steeds op je hoede moet zijn..

Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

Prijs, Locatie en spelduur

Starttarief voor 10 personen € 250,-
Extra personen € 25,- per persoon
Locatie: Amersfoort, andere locaties op aanvraag
Geschikt voor buiten
Duur programma: minimaal 2 uur
De prijs is afhankelijk van de locatie en tijdsduur
Let op het gaat hier om een avond/nachtprogramma
 

Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 personen maar basistarief blijft gelden
Trek sportieve kleding en schoenen aan, geen slippers of open schoenen.
Wilt u dit programma op een eigen locatie, dan kan dat uiteraard ook. Wij maken graag een offerte voor u om deze activiteit bij u te organiseren.
Buitensportverzekering € 1,- per persoon (verplicht)

 

Offerte

Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel 033-4690667
Andere locaties zijn op aanvraag. Wij bieden u de mogelijkheid om bij boeking meteen een annuleringsverzekering af te sluiten. Voor meer informatie klik hier!

 

     

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor