Outdoor Cooking

Bereid uw eigen maaltijd op houtvuur. Leer hoe u een simpele maar voedzame maaltijd kan bereiden op houtvuur. Bak uw eigen brood of ei, rooster je kip of vis of maak thee van brandnetels.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden, waaronder koken uit de natuur. Als iedereen er is beginnen we met het maken van een vuur. Vervolgens richten we de kookplaats in en kunt u de ingrediënten verzamelen bij je recepten. Iedereen kan nu aan de slag met een onderdeel van het menu. Na het koken gaan we lekker eten. Tot slot ruimen we op en praten we nog even na bij het kampvuur.

 

Prijs, Locatie en spelduur

Starttarief voor 10 personen € 350,-
Extra personen € 35,- per persoon
Locatie: Amersfoort, Soesterberg, Fort de Gagel of Putten, andere locaties op aanvraag
Geschikt voor buiten
Duur programma: 2-3 uur
 

Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 personen maar basistarief blijft gelden
Trek stevige kleding en schoenen aan, geen slippers of open schoenen.
Wilt u dit programma op een eigen locatie, dan kan dat uiteraard ook. Wij maken graag een offerte voor u om deze activiteit bij u te organiseren.

 

Offerte

Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel 033-4690667
Andere locaties zijn op aanvraag. Wij bieden u de mogelijkheid om bij boeking meteen een annuleringsverzekering af te sluiten. Voor meer informatie klik hier!

 

     

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor