Mannenuitje

Hout, burgers & bier!

Lees meer: Mannenuitje

Vlot bouwen en vlot varen

Bouw uw eigen vlot met tonnen, balken en touwen. Is het vlot stevig genoeg om met een hele groep op te varen? 

Lees meer: Vlot bouwen en vlot varen

Oriëntatieloop of kompasroute

Laat u bij deze activiteit uitdagen en geniet van de natuur. Wij bieden deze activiteit in twee verschillende niveaus aan.

Lees meer: Oriëntatieloop of kompasroute

Primitief kamperen

Altijd al eens wat anders gewild dan overnachten in hotel, bungalow of tent, ga dan nu je eigen onderkomen bouwen met balken, zeil en touw.

Lees meer: Primitief kamperen

Outdoor Cooking

Bereid uw eigen maaltijd op houtvuur. Leer hoe u een simpele maar voedzame maaltijd kan bereiden op houtvuur. Bak uw eigen brood of ei, rooster je kip of vis of maak thee van brandnetels.

Lees meer: Outdoor Cooking

Begeleide Kanotochten

Wij bieden u diverse mogelijkheden in het kanovaren. Van lekker ontspannen en makkelijk tot erg uitdagend. Hieronder vind u een overzicht van de diverse mogelijkheden.

Lees meer: Begeleide Kanotochten

Nachtoriëntatie

Laat in de avonduurtjes worden jullie verzocht u te begeven naar de afgesproken locatie. Hier staat een instructeur op jullie te wachten. Gewapend met een hoofdlamp, een GPS gaan jullie op pad!

Lees meer: Nachtoriëntatie

Survival

Een afwisselende activiteit waarbij uw survival skills goed van pas komen! Na een korte instructie vertrekken jullie vanuit Amersfoort per kano voor een tocht van ongeveer 1 uur over de Heilgenbergerbeek.

Lees meer: Survival

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor