DJ Workshop

Voor wie eens iets totaal anders wil doen! Tijdens deze workshop gaat u leren wat een DJ doet en vooral ontdekken waarom het zo leuk is om zelf te doen.

Om te zorgen dat u de perfecte ervaring krijgt, krijgt u les van professionele en ervaren DJ's op de allerbeste en nieuwste DJ apparatuur. Perfect voor een vrijgezellendag, bedrijfsfeest, vrienden/vriendinnendag, kinderfeest of andere gelegenheid bieden wij deze workshop vanaf 5 personen tot een maximum van 10 personen.

 

Wat kan je verwachten tijdens een workshop:
• Ontvangst met drankje, koffie of thee
• Kennismaken en uitleg wat een DJ doet en kan
• Welke soorten muziek zijn er, beats in de maat en historie van de DJ
• Uitleg over de apparatuur
• Zelf aan de slag
• Unieke foto's en filmpjes maken om te delen met iedereen
• Afsluitend een drankje en uitreiking DJ certificaat

DJ Workshop Large
Wilt u het ideale bedrijfsfeest, familie uitje of ander evenement organiseren waarbij u zoveel mogelijk mensen wilt kunnen meenemen dan is deze workshop Large geschikt. We gaan samen een workshop op maat aanbieden voor jullie. Dit kan betekenen dat we alleen een DJ workshop voor jullie verzorgen, maar hebben we ook de mogelijkheid om aansluitend een compleet feest met lekker eten en drinken te organiseren. Een echte belevenis! Prijs op aanvraag.

 

Prijs, Locatie en spelduur

Starttarief voor 5 personen € 395,-
Extra personen op aanvraag
Locatie: Studio IDJ College Nijkerk of de Kroon Amersfoort, andere locaties op aanvraag
Geschikt voor binnen
Duur programma: afhankelijk van het gekozen programma
 

Spelregels

Deelname mag met minder dan 5 personen maar basistarief blijft gelden
Wilt u deze workshop op een eigen locatie, dan kan dat uiteraard ook. Wij maken graag een offerte voor u om deze activiteit bij u te organiseren.
De prijzen zijn inclusief begeleiding, materiaal en twee drankjes.

 

Offerte

Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel 033-4690667
Andere locaties zijn op aanvraag. Wij bieden u de mogelijkheid om bij boeking meteen een annuleringsverzekering af te sluiten. Voor meer informatie klik hier!

 

    

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor