Workshop graffiti

Maak uw eigen ‘piece’! In deze graffiti workshop gaat het allemaal om het creëren van een eigen ‘style’. Helemaal van deze tijd is een workshop graffiti. Van gebouwen tot verlaten stukjes op hout of beton….buitenkunst!

Ook hier beginnen we niet zonder inspiratie. De begeleider, een echte ‘writer’ en vertelt kort over de geschiedenis van de graffiti en maakt u vertrouwd met de belangrijkste terminologie. Het gaat allemaal om het creëren van een eigen ‘style’. Eerst bent u een ‘toy’, een beginner zonder techniek of ervaring. Om een eigen identiteit neer te zetten gaan we direct ‘writen’. Binnen de kortste keren bent u dan ‘up’ en maak je het tot de ‘all-city’, oftewel: dé club van ‘upste writers’ van het moment. We gaan voor ‘fame’ en ‘burning’ pieces! Graffiti is niet voor watjes……
U maakt uw eigen ‘piece’ en neemt deze ook mee naar huis. Echter vindt deze workshop alleen in een passende omgeving plaats. Dé ‘place to be’ voor een ‘writer’ is Amersfoort. Vlak bij het spoor zodat iedereen het goed kan zien. Andere passende locaties door het hele land op aanvraag.
 

Prijs, Locatie en spelduur

Starttarief voor 10 personen werken in duo's € 35,-
Extra personen € 35,- per persoon

Starttarief voor 10 personen werken individueel € 375,-
Extra personen € 37,50 per persoon

Locatie: Amersfoort, andere locaties op aanvraag
Geschikt voor buiten
Duur programma: 1-2 uur
 

Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 personen maar basistarief blijft gelden
Trek oude kleding en schoenen aan, die vies mogen worden.
Wilt u deze workshop op een eigen locatie, dan kan dat uiteraard ook. Wij maken graag een offerte voor u om deze activiteit bij u te organiseren.
De prijzen zijn inclusief begeleiding, beschermende kleding en materiaal.

 

Offerte

Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel 033-4690667
Andere locaties zijn op aanvraag. Wij bieden u de mogelijkheid om bij boeking meteen een annuleringsverzekering af te sluiten. Voor meer informatie klik hier!

 

     

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor