Crazy Bingo

Knotsgekke stadsbingo met leuke opdrachten! Speel deze originele bingo buiten in de stad! De deelnemers krijgen een lange lijst met genummerde knotsgekke, gedurfde en ludieke opdrachten.

Lees meer: Crazy Bingo

De buit

Probeer die maar eens in handen te krijgen! Waar is De Buit? Bent u daar op tijd? Weet u de code en mag uw team het als eerste proberen? Of is een ander team u straks voor?

Lees meer: De buit

Verborgen verleden

Spionage, onderzoek, vreemde ervaringen en aanwijzingen waar een luchtje aan zit... Tijdens 'Verborgen Verleden' waant u zich in de nadagen van de middeleeuwen, de tijd van Reformatie en Beeldenstorm.

Lees meer: Verborgen verleden

Pelgrimscode

In de 15e eeuw heeft zich in de stad een mirakel voorgedaan. Het mirakel werd aan Maria toegeschreven en was voor veel kreupelen en zieken een reden om naar de stad te komen voor genezing.

Lees meer: Pelgrimscode

GPS Stadswandeling

Een mooi route door de nog mooiere stad Amersfoort met gps. Wij hebben voor u een gps route uitgezet door het historische centrum van Amersfoort. De GPS wijst u de weg en leidt u langs de interessante plekken van de stad.

Lees meer: GPS Stadswandeling

GPS Challenge tocht

Leuke, uitdagende maar pittige tocht met GPS voor slimmeriken! De challenge zit hem in het volgende... Bij ieder waypoint in de route treft u een vraag. Deze vraag kan gaan over uzelf, uw bedrijf, de locatie waar u staat of een algemene vraag.

Lees meer: GPS Challenge tocht

Maria Mysterie

Vertrouwen daar draait het om... Het Mariamysterie van Amersfoort is een spannende citygame waarbij oude aanwijzingen en moderne technologieën als GPS en SMS gecombineerd worden om een eeuwenoud geheim te ontrafelen.

Lees meer: Maria Mysterie

Culinaire tocht

Wilt u genieten van Amersfoort als stad en tegelijkertijd culinair genieten? Dan kan dat! We hebben voor u een mooie route uitgestippeld in Amersfoort waarbij u drie verschillende restaurants bezoekt voor een menugang.

Lees meer: Culinaire tocht

Keistadgolf

In groepen loopt u door de stad Amersfoort en probeert u in zo min mogelijk slagen met de stick naar het eindpunt te komen. Tijdens de route moet u inzicht en uw samenwerkingskwaliteiten combineren, want hierdoor is de kans op de overwinning groter!

Lees meer: Keistadgolf

Stadstour per step

Ontdek Amersfoort vanaf de step! We sturen u op pad met een routekaart en leuke informatie over de stad. Uiteraard is er de tijd om een drankje te nuttigen onderweg!

Lees meer: Stadstour per step

Dinnergames

Diner met vrienden, collega’s of familie... maar dan anders! Bent u op zoek naar een leuk uitje maar is het diner wel een heel belangrijk onderdeel? Kijk dan eens naar onze dinnergames

Lees meer: Dinnergames

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor