GPS Challenge tocht

Leuke, uitdagende maar pittige tocht met GPS voor slimmeriken! De challenge zit hem in het volgende... Bij ieder waypoint in de route treft u een vraag. Deze vraag kan gaan over uzelf, uw bedrijf, de locatie waar u staat of een algemene vraag.

Deze vraag gaat u beantwoorden met een keuze uit 4 antwoorden. Bij elk antwoord hoort een coördinaat om de tocht verder te vervolgen…dit kan echter ook een onjuist gegeven zijn. Beantwoord u de vraag fout, dan wordt u route dus langer... Elk team krijgt mondelinge instructies, een hand-out met vragen, een handleiding van de GPS en een kaart. Elk team voert, alvorens de tocht begint, een opdracht uit om enigszins vertrouwd te raken met de GPS. 

Wij wensen u nu alvast veel succes!

 

Prijs, Locatie en spelduur

Starttarief voor 10 personen € 285,-
Extra personen € 28,50 per persoon 
Locatie: Utrecht/Bunnik, Amersfoort, Apeldoorn, Zwolle, Utrecht (centrum), Amsterdam, Naarden of Muiden
Geschikt voor buiten
Duur programma: 3 uur
 

Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 personen maar basistarief blijft gelden
Trek comfortabele kleding en wandel schoenen aan, geen slippers of open schoenen.
Dit spel is ontwikkeld voor de bovengenoemde locaties. Andere locatie is helaas niet mogelijk

 

Offerte

Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel 033-4690667
Andere locaties zijn op aanvraag. Wij bieden u de mogelijkheid om bij boeking meteen een annuleringsverzekering af te sluiten. Voor meer informatie klik hier!

 

     

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor