Keistadgolf

In groepen loopt u door de stad Amersfoort en probeert u in zo min mogelijk slagen met de stick naar het eindpunt te komen. Tijdens de route moet u inzicht en uw samenwerkingskwaliteiten combineren, want hierdoor is de kans op de overwinning groter!

De Amersfoortse Kei heeft de stad en haar inwoners de bijnamen 'Keistad' en 'Keientrekkers' gegeven. Het verhaal over hoe deze kei in Amersfoort terecht is gekomen als gevolg van een weddenschap. In 1903 werd de kei opgegraven en sinds 1932 bevindt de Amersfoortse kei zich op zijn huidige plek: aan de Stadsring, bij de Arnhemseweg.
Wij laten u echt niet slepen met zo’n grote kei maar laten u er wel mee spelen! Met golfclubs in de vorm van een kei kunt u golfen in de stad Amersfoort. Dus wilt u Amersfoort op een leuke en sportieve manier bekijken? Dat kan met ‘Keistad Golf’! Onze instructeur geeft uitleg over het verloop van het spel en aansluitend gaan de teams op pad!

 

Prijs, Locatie en spelduur

Starttarief voor 10 personen € 180,-
Extra personen € 18,- per persoon 
Locatie: Amersfoort
Geschikt voor buiten
Duur programma: 1,5 uur
 

Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 personen maar basistarief blijft gelden
Trek comfortabele kleding en wandel schoenen aan, geen slippers of open schoenen.
Dit spel is ontwikkeld voor de stad Amersfoort. Andere locatie is helaas niet mogelijk.

 

Offerte

Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel 033-4690667
Andere locaties zijn op aanvraag. Wij bieden u de mogelijkheid om bij boeking meteen een annuleringsverzekering af te sluiten. Voor meer informatie klik hier!

 

      

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor