De uitdaging Junior

We moeten zuinig zijn op onze natuur. Maar daarvoor heb je ook wat kennis nodig over de dieren en de planten om je heen. Wie weet er het meest van de natuur en wie kan er goed meten? Speel de uitdaging en kom er achter...

Lees meer: De uitdaging Junior

Bushcraft Junior

Kinderen kunnen niet vroeg genoeg beginnen met kennis maken met de natuur. Speel deze activiteit en ontdek wat je allemaal kan in en met de natuur.

Lees meer: Bushcraft Junior

Dropping Junior

Houd je ook van een spannend feestje? Laat je dan droppenop een onbekende plek! En probeer dan samen met je vrienden en vriendinnen de weg na het eind punt te vinden. Je mag daarbij gebruik maken van een GPS.  Onderweg kom je verschillende uitdagende opdrachten tegen. 

Lees meer: Dropping Junior

Nachtoriëntatie

Als het donker wordt, worden jullie verzocht je te begeven naar de afgesproken locatie. Hier staat een instructeur op jullie te wachten. Gewapend met een hoofdlamp, een kaart en kompas gaan jullie op pad!

Lees meer: Nachtoriëntatie

Vlotbouwen en varen

Bouw samen met je vrienden jullie eigen vlot met tonnen, balken en touwen. Als het vlot klaar is gaan jullie hem natuurlijk testen. Zou hij blijven drijven? Spannend! Snel je zwemvest aan en varen maar! En zou je vlot stevig genoeg zijn voor het hele team?

Lees meer: Vlotbouwen en varen

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor