BMX fietsen

Heb je altijd al eens op een stoere BMX fiets willen zitten? Wij dagen je uit op ons BMX pumptrack parcours. Onze baan is uniek in Nederland!

Na een warm welkom is het tijd voor actie! Bij het BMX feestje leren jij en je vriendjes onder begeleiding spelenderwijs over de BMX baan te racen. Jullie rijden op echte BMX fietsen op een pumptrack baan, een soort mini-BMX parcours waar jullie uitstekend uit de voeten kunnen. Jullie racen door de bochten en over de bulten van de mini BMX baan, maken 'jumps' en doen wedstrijdjes. Wie is het snelste? En leer heel stoere trucjes op je fiets, zoals balanceren op 2 wielen en zelfs op 1. Het BMX feestje staat garant voor veel plezier en een onvergetelijke ervaring.Vanaf 9 jaar.

Een stoer kinderfeestje duurt circa 1,5 uur. Eten en drinken kan je er bij boeken, wel zo makkelijk. Je komt met minimaal 10 kinderen en je zorgt ervoor dat één volwassen begeleider met jullie meekomt. Deze begeleider mag gratis mee. Voor het BMX feestje dien je minimaal 1.40 m. lang te zijn.


Prijs, Locatie en spelduur

Starttarief voor 10 kinderen € 180,-
Extra personen € 18,- per persoon 
Eten en drinken tijdens je feestje
Locatie: Amersfoort
Duur programma: 1,5 uur


Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 kinderen maar basistarief blijft gelden
Buitensport verzekering a € 1,- p.p. verplicht
Eén volwassen begeleider aanwezig tijdens het gehele programma
Trek oude kleren en stevige schoenen aan, geen slippers of open schoenen!
Eigen consumpties zijn niet toegestaan
Wat doen we bij slecht weer?

 

Offerte

Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

       

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor