James Bond

My name is….Bond..James Bond. Welk team kan James Bond vervangen en is onze hoop in bange dagen?

Dit avontuurlijke programma laat u het echte James Bond gevoel beleven. Nadat de gasten zijn ontvangen door onze eigen James Bond, begint de training. Onze instructeurs, uiteraard gekleed in stijl, geven de deelnemers training ten behoeve van hun spionage skills. Mogelijke Trainingsonderdelen:


Warming up
Allereerst zorgen we er natuurlijk voor dat de spieren los zijn, de teamspirit wordt opgewekt en iedereen fris en alert aan de training kan beginnen.
 
007
Met luchtbuks gaan we in teamverband schieten op een target. Let goed op want precisie en een vaste hand zijn vereist.

Tomorrow never dies
Uiteraard kan en wil James Bond niet altijd via de brandtrap een pand verlaten en daarom leren we de deelnemers afdalen en klimmen via touwladders in bomen.

Goldfinger
Je bent pas een echte James Bond als je weet hoe je laserstralen van een beveiliging kunt ontwijken om zo je doel te bereiken. Met spiegeltjes en laserstralen breng je deze opdracht tot een goed einde.

Thunderball
De deelnemers krijgen een speciale opdracht. Ze moeten zich ongezien door een bepaalde corridor in het gebied zien te verplaatsen. Spionnen zitten overal. Zorg dus dat ze je niet zien.

License to kill
Onder begeleiding van James leren we boogschieten op een target in teamverband. We schieten met een handboog.

Prijs, Locatie en spelduur

Starttarief voor 10 personen € 300,-
Extra personen € 30,- per persoon
Locatie: Amersfoort, andere locaties in overleg
Geschikt voor buiten
Duur programma: 2,5 uur

Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 personen maar basistarief blijft gelden
Buitensportverzekering € 1,- per persoon verplicht
Trek sportieve kleding en sport schoenen aan, geen slippers of open schoenen.
Wilt u dit programma op een eigen locatie spelen, dan kan dat uiteraard ook. Wij maken graag een offerte voor u om op uw locatie dit spel te spelen.

 

Offerte

Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel 033-4690667
Andere locaties zijn op aanvraag. Wij bieden u de mogelijkheid om bij boeking meteen een annuleringsverzekering af te sluiten. Voor meer informatie klik hier!

 

     

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor