BMX fietsen

Helm op, uw beide voeten op de pedalen, uw stuur goed vastpakken... Even een klein afzetje en weg bent u. Dan flink trappen en u suist over de pumptrackbaan.

Lees meer: BMX fietsen

Mountainbiken

Wilt u eens testen hoe het met uw conditie is of gewoon een leuke tocht maken door de natuur, dan is mountainbiken zeker iets voor u.

Lees meer: Mountainbiken

Beach-volley

Voetjes in het zand, blauwe luchten, zonneschijn, lekker spelen.. zo leuk kan beach-volley zijn!

Lees meer: Beach-volley

Kanoën

Wij bieden u diverse mogelijkheden in het kanovaren. Van lekker ontspannen en makkelijk tot erg uitdagend. Hieronder vindt u een overzicht van de diverse mogelijkheden.

Lees meer: Kanoën

Forestrun

Een inspannende tocht door het bos, waarbij een parcours is uitgezet met touwbanen en diverse obstakels. Hierbij valt te denken aan obstakels van boomstammen, greppels en netten.

Lees meer: Forestrun

Steppen

Heeft u altijd al eens met een step en een GPS een leuke steptocht willen maken? Dat kan bij XL Adventure op verschillende manieren. Door het bos of juist in de stad lees hieronder de verschillende mogelijkheden.

Lees meer: Steppen

Klimmen

Kom klimmen indoor of outdoor we kunnen beide voor u verzorgen! Leer de basistechnieken of breid uw kennis op het gebied van zekeren uit.

Lees meer: Klimmen

Klootschieten

Klootschieten is een hilarisch, strategisch maar ook heel moeilijk spel. U zult slim te werk moeten gaan, maar vooral ook voorzichtig.

Lees meer: Klootschieten

Ultimate frisbee

Deze razendsnelle sport combineert elementen uit voetbal, rugby en basketbal en wordt gespeeld met een frisbee.

Lees meer: Ultimate frisbee

Bootcamp XL

Speciaal voor de echte bikkels hebben wij bootcamp. Tire flipping, stormbaan het komt allemaal aan bod! De bootcamp kunnen wij helemaal naar uw wensen samenstellen.

Lees meer: Bootcamp XL

Voet-volley

Een leuke variant op beachvolleybal. Nu hangt het net alleen op de grond en mag de bal niet met de handen aangeraakt worden.

Lees meer: Voet-volley

Olympische Spelen

Beleef de echte Olympische Spelen maar dan gewoon in Nederland. Na het ontsteken van het vredesvuur strijden de teams om de hoogste eer. Olympisch goud!

Lees meer: Olympische Spelen

Suppen

Stand Up Paddeling is een vorm van surfen waarbij u op een surfboard staat en u zelf met een peddel vooruit beweegt. Bang om te vallen hoeft u niet te zijn!

Lees meer: Suppen

Stormbaan

Gelegen in het bos wacht u een uitdagende stormbaan. Een ideale activiteit als teambuilding.

Lees meer: Stormbaan

Kano en steparrangement

Voor als u niet kunt kiezen tussen kanovaren of steppen! Bij het kano en step arrangement huurt u een dagdeel een kano en aansluitend gaat u op pad met de step door het centrum van Amersfoort.

Lees meer: Kano en steparrangement

Raften

Wij bieden u een uitdagend raf-programma in Amersfoort. In het vlakke water van de Amersfoortse Eemhaven staat samenwerking en avontuur voorop.

Lees meer: Raften

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor