Klootschieten

Klootschieten is een hilarisch, strategisch maar ook heel moeilijk spel. U zult slim te werk moeten gaan, maar vooral ook voorzichtig.

Klootschieten is het spel waarbij met houten ballen een parcours afgelegd moet worden in zo weinig mogelijk worpen. Ons parcours is bijzonder. Geen rechte stukken, maar vooral veel slingerende bospaden en diverse hoogteverschillen.
En die puntentelling: altijd reden voor teamoverleg! Is de worp goed of toch net niet? Voor de winnaar(s) is er een passende beloning na afloop. In groepjes gaan we gewapend met kloot, spelregels, harkje en scoreformulier op pad. Het team met uiteindelijk de minste worpen is de winnaar.

 

Prijs, Locatie en spelduur

Starttarief voor 10 personen € 175,-
Extra personen € 17,50 per persoon 
Locatie:  Amersfoort andere locaties in overleg
Geschikt voor buiten
Duur programma: 1,5 uur

Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 personen maar basistarief blijft gelden
Trek oude kleren en stevige wandel schoenen aan, geen slippers of open schoenen!
Wilt u dit programma op een eigen locatie spelen, dan kan dat uiteraard ook. Wij maken graag een offerte voor u om op uw locatie dit spel te spelen.

 

Offerte

Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel 033-4690667
Andere locaties zijn op aanvraag. Wij bieden u de mogelijkheid om bij boeking meteen een annuleringsverzekering af te sluiten. Voor meer informatie klik hier!

 

     

 

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor