Klimmen

Kom klimmen indoor of outdoor we kunnen beide voor u verzorgen! Leer de basistechnieken of breid uw kennis op het gebied van zekeren uit.

Indoor
Leer de basistechnieken van het zekeren en klimmen in de klimhal. 

Outdoor
Outdoor klimmen kan op onze locatie in de Belgische Ardennen. In Belgie beschikken wij over onze eigen steengroeve. Erg leuk als onderdeel van uw bedrijfsuitje of in combinatie met andere activiteiten op onze locatie in Sprimont. Klik hier voor meer informatie.

Mobiele klimwanden
Klimmen op uw eigen locatie: bij het bedrijf, school, buurtfeest of tijdens uw evenement. Wij beschikken over een aantal mooie mobiele klimwanden en zeer ervaren instructeurs die zorgen voor een veilige klim naar boven. Informeer naar onze mogelijkheden.

 

Prijs, Locatie en spelduur

Starttarief voor 10 personen € 225,-
Extra personen € 22,50 per persoon 
Locatie: Amersfoort (andere locaties zijn in overleg) 
Geschikt voor binnen en buiten
Duur programma: 1,5 uur

 

Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 personen maar basistarief blijft gelden
Buitensport verzekering a € 1,- p.p. verplicht
Trek sportieve kleren en stevige sport schoenen aan, geen slippers of open schoenen!

 

Offerte

Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel 033-4690667
Andere locaties zijn op aanvraag. Wij bieden u de mogelijkheid om bij boeking meteen een annuleringsverzekering af te sluiten. Voor meer informatie klik hier!

 

     

 

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor