Hoogteparcours met bootcamp

Vindt u het hoogteparcours alleen niet uitdagend genoeg? Dan doen we aansluitend nog even een bootcamp! We beginnen met een uitgebreide instructie. U krijgt een klimgordel om en klimt dan eerst naar het circuit op 8 of op 11 meter hoogte.

Tussen palen en boomkruinen hangen daar twee touwbanencircuits met allerlei hindernissen zoals touwladders, slingers, evenwichtsbalken en klimnetten. Als laatste hindernis tijdens de canopy trail in het klimbos tokkelt u van onze 8 meter hoge tokkelbaan omlaag of maakt u een vrije val van maar liefst 11 meter.
Dan bent u nog niet van ons af want dan start de bootcamp! Deze pittige bootcamp bestaat uit een obstacle run, tireflipping en een brancardrace. Durft u het aan!?

 

Prijs, Locatie en spelduur

Starttarief voor 10 personen € 300,-
Extra personen € 30,- per persoon 
Locatie: Amersfoort, Adventure park Out in Action
Deze activiteit vindt buiten plaats
Duur programma: 2.5 uur

Hoogteparcours € 18,50 per persoon

Promotie dag: iedere eerste zondag van de maand organiseren wij een promotie dag. Tijdens deze dag kan er o.a. kennis worden gemaakt met verschillende van onze activiteiten.

 

Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 personen maar basistarief blijft gelden
Trek oude kleren en stevige schoenen aan, geen slippers of open schoenen!
Buitensportverzekering van € 1,- per persoon is verplicht
Minimum lengte 1.30 m
LET OP deelnemers kleiner dan 1.30 m kunnen toegang tot het parcours worden ontzegd

 

Offerte

Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel 033-4690667
Andere locaties zijn op aanvraag. Wij bieden u de mogelijkheid om bij boeking meteen een annuleringsverzekering af te sluiten. Voor meer informatie klik hier!

 

      

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor