Ruigenhoekchallenge

In de omgeving van Fort Ruigenhoek bieden wij u een uitdagend teambuildingprogramma. Al steppend en lopend verplaatsen de teams zich door het gebied.

Onderweg komen de diverse teams elkaar tegen en zullen op door de organisatie vastegestelde tijden op de aangegeven plaatsten aanwezig moeten zijn.Hier kunnen ze dan de benodigde materialen uitwisselen. Is een team te laat of niet aanwezig dan werkt dit door in het gehele programma en kan dit dus ook invloed hebben op de andere teams.

Enkele onderdelen die aan bod komen zijn:

Mountainbiken
Welk team legt zo langzaam mogelijk het uitgezette parcours af

Kompaszoekopdracht
Bent u met uw team zo behendig om de kompasrichtingen te bepalen en de koker op te graven die op het snijpunt van beide richtingen ligt?

Zinn-obelisk
Onderweg hangen een 10-tal informatiekaartjes om deze denkopdracht op te kunnen lossen. Welk team is in staat om aan het einde van de route de oplossing in te leveren

Verstrikt
2 deelnemers van het team worden dmv. Touwtjes aan elkaar gemaakt, komen ze los zonder de touwtjes te verwijderen?

Blind mijnenveld
1 teamlid staat aan de rand van het mijnenveld, de rest van het team achter een zeil, met de route in hun handen. Midden in het mijnenveld ligt een volgende opdracht. Lijdt het teamlid achter het zeil naar de opdracht zonder op een mijn te stappen en de opdrachtkaart is voor jullie.

Steppen
Mooi rondje steppen in de omgeving van het fort.

Boogschieten
Sschiet zo snel mogelijk de ballonnen stuk, verzamel de kaart die erin zit en ga naar het volgende punt. Kanovaren. Vanaf de locatie waar u staat moet u een stuk gaan varen om de volgende opdracht te kunnen bemachtigen en aansluitend weer verder te kunnen


De Ruigenhoekchallenge is een teambuildingprogramma waar niet alleen snelheid aan bod komt, maar u wordt ook getest op denkvermogen en behendigheid. Lost u de puzzel onderweg op en bent u in staat om tijdig op de locaties te zijn om met de andere teams het programma te kunnen volbrengen.

 

Prijs, Locatie en spelduur

Starttarief voor 10 personen € 550,-
Extra personen € 55,- per persoon
Exclusief locatiekosten Fort de Gagel en catering
Locatie: Amersfoort, andere locaties in overleg
Geschikt voor buiten
Duur programma: 1 dagdeel

 

Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 personen maar basistarief blijft gelden
Buitensportverzekering € 1,- per persoon verplicht
Trek sportieve kleding en sport schoenen aan, geen slippers of open schoenen.
Wilt u dit programma op een eigen locatie spelen, dan kan dat uiteraard ook. Wij maken graag een offerte voor u om op uw locatie dit spel te spelen.

 

Offerte

Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel 033-4690667
Andere locaties zijn op aanvraag. Wij bieden u de mogelijkheid om bij boeking meteen een annuleringsverzekering af te sluiten. Voor meer informatie klik hier!

 

     

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor