Wie is de Ranger?

Wie ooit naar de Afrikaanse jungle wil gaan, zal zich goed moeten voorbereiden. In het programma ‘Wie is de Ranger’ komen we erachter hoe u kunt overleven in de Afrikaanse natuur.

Door middel van een aantal opdrachten gaan we kijken wie de beste “Ranger” is uit jullie midden.
De dag kan bestaan uit de volgende teambuilding onderdelen:

  • Spinnenweb: jullie staan voor het web van een reuzen spin. De opdracht is om met het team door het web te gaan zonder de draden aan te raken. Maar let op! Ieder gat is maar 1 keer te gebruiken.

  • Water zuiveren: Wie heeft het schoonste water?

  • de Big 5: Het missende dier zal door de groep met behulp van bamboe en elastieken moeten worden nagebouwd.

  • Voederen: Er moeten kruiwagens extra voer uitgereden worden. Welk team is in staat het snelste met het extra voer het parcours af te leggen en de dieren te voeren?

  • Melken: De buffels moeten wel eens gemolken worden welk team melkt het beste?

  • Dierenkennis: Probeer locaties met kaart en kompas te vinden en zoveel mogelijk dieren juist te benoemen.

  • Spoorzoeken: Als echte Ranger kunt u als de beste spoorzoeken. Wij laten u diverse sporen of pootafdrukken van dieren zien die in Afrika leven. Aan u om deze aan het juiste dier te koppelen.

  • Mount Kenya: Bovenop Mount Kenya is een observatiepost. Door middel van signalen moet er naar de rest van het team door worden gegeven waar het geobserveerde dier zich bevindt.

  • Slangengif: De Ranger is gebeten door een slang. Gelukkig heeft hij diverse potjes met pillen. Maar alle pillen zien er identiek uit. Hoe meet hij de juiste hoeveelheid af? (Rekenraadsel)

  • Zoek de Zebra: Er is een zebra ontsnapt uit het Wildlife park en soms gaat dat alle logica te boven. Hoe kan een dergelijk dier zomaar ontsnappen. Maar de eerste prioriteit, waar is de zebra? (logikwis)

 

Het programma staat onder leiding van de professionele medewerkers van XL Adventure and Events. Er kunnen 5 onderdelen gekozen worden voor een teambuilding van 2,5 uur. Extra onderdelen kunnen in overleg tegen een meerprijs worden toegevoegd. Bij minder onderdelen blijft de prijs gelijk.

 

Prijs, locatie en spelduur

Starttarief voor 10 personen € 510,-
Incl. entreekaart DierenPark Amersfoort
Exclusief € 7,00 parkeerkosten per auto
Extra personen € 51,00per persoon
Locatie: Dierpark Amersfoort
Duur programma: 2,5 uur (max 5 onderdelen)
Daarna vrije toegang tot het DierenPark

Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 personen maar basistarief blijft gelden
Eigen consumpties zijn niet toegestaan

 

Offerte

Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden. Vraag uw offerte aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel 033-4690667
Wij bieden u de mogelijkheid om bij boeking meteen een annuleringsverzekering af te sluiten.
Voor meer informatie klik hier!

 

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor