Giraf arrangement

De giraf is een bijzonder dier. Hij torent met zijn lange nek ver boven alles uit. Hij kijkt over grenzen heen en steekt zijn nek uit om uitdagingen aan te gaan…

 

Het Girafarrangement is een arrangement voor managers die een “dagje op de hei” willen zijn. Tijdens een dag ontspannen genieten, maar ook strategisch nadenken en actief bezig zijn staan creativiteit, inventiviteit en oplossend vermogen centraal.
Bedrijven kunnen in overleg met ons zelf een arrangement van diverse activiteiten samenstellen. Creatief, actief, binnen of buiten; alles is mogelijk. Ook kunnen brainstormsessies, vergaderingen, managementworkshops of trainingen aan het arrangement toegevoegd worden. XL Adventure and Events kan deze voor u verzorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om deze zelf te organiseren. Een dag genieten, strategisch nadenken en actief bezig zijn kost veel energie. Giraffen moeten dan ook goed eten en drinken. Wij kunnen u daarvoor diverse cateringmogelijkheden bieden.
Graag maken we voor u een offerte op maat.

 

Prijs, locatie en spelduur

Starttarief voor 10 personen € 500,-
Extra personen € 50,- per persoon
Locatie: Amersfoort (andere locaties zijn in overleg)
Geschikt voor binnen of buiten
Duur programma: dagdeel (3 uur) of dag (6 uur)

 

Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 personen maar basistarief blijft gelden
Eigen consumpties zijn niet toegestaan
Prijs excl. reiskosten buiten Amersfoort

 

Offerte

Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden. Vraag uw offerte aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel 033-4690667Wij bieden u de mogelijkheid om bij boeking meteen een annuleringsverzekering af te sluiten. Voor meer informatie klik hier!

 

     

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor