Bedrijven

Mooie projecten georganiseerd voor bedrijven. Hieronder enkele voorbeelden.

ForeverLiving

Voor de mensen en hun familie organiseren we jaarlijks een grote familiedag welke begint met een lunch op een unieke locatie om vervolgens met alle gezinnen teamspellen te spelen. We sluiten de dag af met een borrel en een heerlijke BBQ. Alles vindt buiten plaats voor het echte buitenspeelgevoel!

     


Royal HaskoningDHV

In de wagenwerkplaats in Amersfoort hebben we voor Royal HaskoningDHV een grote borrel voor 100 personen georganiseerd. De gehele verzorging van het event is door ons gedaan. Een unieke locatie in hartje Amersfoort. Er staat zelfs een klein stationnetje in de loods!

     


Pearle

Voor de werknemers van Pearle hebben we een uitgebreid dagvullend stadsprogramma georganiseerd. De deelnemers kwamen sportief en culinair gezien volledig aan hun trekken. In de stad hebben we een steptocht uitgezet waarna ze in rafts zijn gestapt om te raften in de stadsgracht en ook het suppen op de Eem was een succes. Alles werd omlijst door lekker eten en drinken. 

     


Xebia

Al jaren verzorgen we voor Xebia de sportdag. Echter is geen sportdag hetzelfde want we zorgen iedere keer voor een ander thema met andere activiteiten! Deze dagen worden op meerdere locaties in het land gehouden.

     

 

Partspoint

Voor partspoint hebben we een dag georganiseerd voor alle 250 medewerkers uit België en Nederland. Eerst een plenair gedeelte in meerdere zalen met tolken compleet met headsetsysteem. Aansluitend heeft onze huisfotograaf portretten gemaakt van alle medewerkers voor een smoelenboek op verzoek. Aansluitend hebben we een aantal activiteiten verzorgd op het gebied van teambuilding. Uiteraard werd de inwendige mens niet vergeten en is er voor de hele dag catering geregeld op de locatie in Eindhoven. Onze event manager heeft ervoor gezorgd dat de hele dag op rolletjes verliep.

 

         

 

Schuberg Philis

Voor het bedrijf Schuberg Philis hebben we al meerdere evenementen mogen organiseren. Jaarlijks terugkomende evenementen voor de hele familie waarbij we de organisatie van A tot Z in handen hebben. Van bewaking tot EHBO van spel tot catering. We regelen het!

 

        

 

 

 

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor