Openbaar

Alles over evenementen en projecten die we zelf hebben georganiseerd of waarbij we activiteiten hebben verzorgd.

Koningsdag

Elk jaar op Koningsdag verzorgen we buitenspelen in het centrum van Amersfoort. Diverse openbare activiteiten waar alle bezoekers aan mee mogen doen. Springkussen, Volleybal, lasergame een klimwand er wordt van alles georganiseerd.


EO jongerendag

Op de EO Jongerendag hebben we activiteiten verzorgd voor 1.200 bezoekers. De onderdelen die we hebben georganiseerd waren, kanovaren, suppen, Speleoboxen,boogschieten en vuur maken. We kijken allemaal terug op een ontzettende leuke dag.

     


Buitenspeeldag Kasteel Groeneveld

Op dit jaarlijks terugkerend evenement hebben we diverse outdooractiviteiten verzorgd. Er waren ca 2.000 bezoekers die konden boogschieten, kano varen, suppen, vuur maken en gebruik maken van de speleoboxen

     


Opening Vliegbasis Soesterberg

Ter gelegenheid van de opening van het Nationaal Militair museum en de heropening van de Vliegbasis. Hebben we als sponsor van het event meerdere activiteiten verzorgd. Zo hadden we paintball in de bunker, een mobiele klimwand, boogschieten, lasergamen en broodjes bakken voor de kleintjes. Ondanks het weer is het een drukbezocht en leuk event geweest.

     

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor