België | Sprimont

Een spannend bedrijfsuitje waarbij teambuilding en grenzen verleggen centraal staan. Ontdek nu wat je kunt doen op onze locatie in de Belgische Ardennen.

Wil je zo veel mogelijk verschillende activiteiten binnen twee dagdelen? Of juist de hele dag deskundig begeleid worden bij één buitensport: Wij vertalen al je wensen naar een programma met een zeer vriendelijke prijs. Kijk welke outdoor activiteiten het beste bij je passen. 

Onze steengroeves zijn helemaal ingericht voor spectaculaire klimavonturen en voor het wildwatervaren ligt de Ourthe om de hoek. Daarnaast ligt ons outdoorcenter direct in een schitterend mountainbike gebied terwijl een echte speleogrot op een steenworp afstand te vinden is. Een echte uitdaging voor jong en oud in een ongelooflijk mooie omgeving. En na een dag vol actie kun je ontspannen aanschuiven aan tafel of zelf je eigen maaltijd bereiden op het buitenvuur.

Uiteraard kunnen we ook activiteiten verzorgen in mooie steden in de omgeving zoals Maastricht, Luik, Hasselt, Namen, Aken en Bastenaken.

 

Greep uit het programma aanbod:

-          Kinderfeestje klimmen
Highland games
Fort Boyard België
Expeditie Robinson
Citygames België

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor