België | Trois-Point

In het Belgische Trois-Point ligt deze accommodatie 'Le Mont Saint Jacques' die plaats biedt aan 34 tot 71 personen.

Er is een gezellige ruime en huiselijk ingerichte lounge met houtkachel en een mooie bar. er zijn diverse buitenterrassen vanwaar men kan genieten van het prachtige uitzicht over de bossen en weilanden. Tuinmeubels zijn aanwezig.

De keuken is geheel uitgerust met professionele vaatwasser. Standaard zijn er 8 slaapkamers die plaats bieden aan max. 34 personen. Daarnaast zijn er nog 8 slaapkamers die kunnen worden gehuurd en dan komt het totaal aan slaapplekken op 71. Het is mogelijk voor een groep < 34 personen om deze extra slaapkamers erbij te huren voor meer privacy.

Er zijn nooit meerdere groepen in huis. Bij het huis zijn sportveldjes voor volleybal, voetbal, badminton, basketbal en mini midgetgolfbanen. Jeu de boules plaats, outdoortafeltennis c.q. tafelvoetbal. Er is eveneens een speeltuintje met klimrek en schommel. Binnen is er eveneens een sjoelbak, hometrainer, dvx speler en breed-beeld tv.


Heeft u interesse om deze accommodatie te huren voor uw gezelschap en wilt u daarbij ook meer informatie mbt de mogelijke outdooractiviteiten? Neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 033-4690667.

 

 

 

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor