Amersfoort

Locaties in Amersfoort

Out in Action

In dit Adventurepark beleef je een uitje om niet te vergeten. Kinderfeestjes, De Canopy Trail, lasercombatof outdoor cooking. Je kan het zo gek niet bedenken of het kan hier! Het park is gelegen naast het bosbad van Amersfoort en is dus makkelijk bereikbaar. Het parkeren is gratis.

 

Princess Hotel Amersfoort

Het Princess hotel ligt in een prachtig bosrijk gebied. Het hotel heeft een restaurant restaurant, bar en lounge waar u heerlijk kunt vergaderen, lunchen, dineren of borrelen. In het Smaakmakers restaurant kunt u kiezen uit diverse menu's en a la carte gerechten. Achter het Princess Hotel hebben we een teambuildingsparcours aangelegd. Hier kunt u tijdens uw training even lekker uitrazen of nog meer aan teambuilding werken! Uiteraard kunt u ook losse activiteiten boeken wanneer u geen training heeft maar gewoon lekker wat wilt drinken na afloop. In samenwerking met het Princess Hotel Amersfoort hebben we om de keuze voor u wat makkelijker te maken alvast wat bouwstenen samengesteld waarmee u u eigen programma kunt samen stellen! 

 

Berghotel 

Berghotel Amersfoort is een meer dan 100 jaar oud viersterrenhotel op de ‘berg’ in Amersfoort.

 

De Vereeniging

De Vereeniging is een prima uitvalsbasis voor de activiteiten van XL Adventure & Events / Picoplan. Makkelijk bereikbaar, ruim voldoende parkeergelegenheid en dichtbij het station en centrum. We hebben terras aan het water en een mooie binnenplaats waar je ook met grote groepen goed terecht kunt. Je kunt bij ons beginnen met koffie en huisgemaakt gebak of een stevige lunch. 's Avonds heeft De Vereeniging keuze uit drie daghappen (vis, vlees en vega) en voor groepen een menu met de pannen op tafel of een lekkere barbecue.

 

Restaurant Zandfoort aan de Eem 

Een lounge, een restaurant en een strand in één! Vlak bij het centrum van Amersfoort, met ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

 

Het Kannetje en De Vier broers

Deze restaurants liggen in hartje Amersfoort onder Onze Lieve Vrouwe toren. In de zomer kun je heerlijk op het terras eten en in de winter is het behaaglijk bij de haard. Beide restaurants hebben ruimtes voor groepen afgezonderd van het restaurant.

Dutch Ballooning 

Een ballonvaart met een gezellige borrel, vergadering, conferentie of productpromotie etc.; op onze prachtige locaties in Amersfoort en Soesterberg zijn de mogelijkheden onbegrensd.

 

Grand Café & Restaurant Hemels

Komt u binnen! Voor een laat ontbijt, een lunch, borrel of diner. Of even lekker een kop koffie met een gebakje. Bij Hemels zorgen de Engelen voor u! Het monumentale pand in hartje Amersfoort staat dagelijks vanaf tien uur voor u open.

NH Hotel Amersfoort

Op loopafstand van het centrum en naast het station is het NH Amersfoort gelegen. Deze locatie is een prima uitvalsbasis voor grote groepen die iets leuks in Amrsfoort willen doen en aansluitend lekker willen eten of overnachten.

 

Brasserie Dichtbij

In deze gezellige brasserie is er voor elk wat wil op de kaart. Op de bovenverdieping is er gelegenheid tot dinnergames voor een select gezelschap. Hier gaan we gegarandeerd lol beleven!

 

 

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor