Amersfoort

Locaties in Amersfoort

 

Fletcher Hotel Amersfoort

Het Fletcher hotel ligt in een prachtig bosrijk gebied. Het hotel heeft een restaurant restaurant, bar en lounge waar u heerlijk kunt vergaderen, lunchen, dineren of borrelen. In het Smaakmakers restaurant kunt u kiezen uit diverse menu's en a la carte gerechten. Achter het hotel hebben we een teambuildingsparcours aangelegd. Hier kunt u tijdens uw training even lekker uitrazen of nog meer aan teambuilding werken! Uiteraard kunt u ook losse activiteiten boeken wanneer u geen training heeft maar gewoon lekker wat wilt drinken na afloop. In samenwerking met het Fletcher Hotel Amersfoort hebben we, om de keuze voor u wat makkelijker te maken, alvast wat bouwstenen samengesteld waarmee u u eigen programma kunt samen stellen! 

 

Berghotel 

Berghotel Amersfoort is een meer dan 100 jaar oud viersterrenhotel op de ‘berg’ in Amersfoort.

 

 

Restaurant Zandfoort aan de Eem 

Een lounge, een restaurant en een strand in één! Vlak bij het centrum van Amersfoort, met ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

 

Het Kannetje en De Vier broers

Deze restaurants liggen in hartje Amersfoort onder Onze Lieve Vrouwe toren. In de zomer kun je heerlijk op het terras eten en in de winter is het behaaglijk bij de haard. Beide restaurants hebben ruimtes voor groepen afgezonderd van het restaurant.

Dutch Ballooning 

Een ballonvaart met een gezellige borrel, vergadering, conferentie of productpromotie etc.; op onze prachtige locaties in Amersfoort en Soesterberg zijn de mogelijkheden onbegrensd.

 

Grand Café & Restaurant Hemels

Komt u binnen! Voor een laat ontbijt, een lunch, borrel of diner. Of even lekker een kop koffie met een gebakje. Bij Hemels zorgen de Engelen voor u! Het monumentale pand in hartje Amersfoort staat dagelijks vanaf tien uur voor u open.

NH Hotel Amersfoort

Op loopafstand van het centrum en naast het station is het NH Amersfoort gelegen. Deze locatie is een prima uitvalsbasis voor grote groepen die iets leuks in Amrsfoort willen doen en aansluitend lekker willen eten of overnachten.

 

 

 

 

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor